Är det bara jag som undrar syftet med att visa vilket väder vi hade klockan 14.00 idag?

Jag kopplar inte. Whats the fucking point? Det är precis lika intressant information som kyrkan blåser i oss. Att i himmelriket så …who gives a shit. Jag vill ha allt nu. Här. Inte i nästa liv. Jag menar risken finns ju att jag inte alls är sugen på James Bond bmw:n i next life. Och jag kanske inte alls är sucker for Michelle Pfeiffer. Och hur vip är man egentligen. Med tanke på all skit som runnit under broarna.

– sorry men det är fullt
– men jag är ju medlem, check it out, dopljus, konfirmationsbrevet, vigselbevis..hela köret
– du och alla andra bakom dig, men det är som sagt fullt.
– men för fa..oopps sorry…jag menar, jag har kört en halv miljon ave maria och toppat det med fina mjuka tankar. Till o med dropat ned extra deg i håven.
– ser du damen där?
– hon verkar bekant på ngt vis
– moder teresa
– va! vad gör hon här ute?
– precis… inte ens hon släpps in
– men
– tuff luck, bättre lycka nästa gång
– men det blir ju ingen mer gång

Snacka om blåsning.

Back till vädret. Vem i hela den trötta organsaitionen på riksteve (för de var de som startade trenden som varenda obskyr jävla väderlolla nu sysslar med) kom på idén att det vore bra att visa vädret för 10 timmar sedan? För att inte tala om härdsmältan som sker då tretornanvändarna får för sig att visa gårdagens väder. Och vem bryr sig om hur vädret var i Amsterdam?

Hela konceptet meterolog på tv handlar väl om att visa framtidens väder? Och vad är jag betjänt av att veta att i Älmhult klockan 14.00 idag så regnade det 8 milimeter. Vad mig anbekommer kan hela jävla Älmhult blötläggas. I dont give a fuck.

Oh.. och i Norrland var det rekordvärme klockan 14.32. Kul för dem. Allt över 8 celcius måste vara rekord där. I dont give a shit. Och vem fan bryr sig om hur molnen rör sig och vad det innebar? Och om de heter cirrus eller tromb. Gäsp liksom. Va fan ska jag göra med den informationen.

För övrigt tror jag inte att älmisarna eller norrlandsguld-possen gives at shit att det var 13 grader och slask i Stockholm idag. Det är den jävla mästrande och fostrande tonen som stör mig mest. OK att du valde att viga ditt liv åt att hänga bland anemometrar, barometrar och att en front är da thing. Ju varmare desto fetare. Men vi vanliga dödliga kickar inte igång på högtryck eller landbris.

…när under processens gång blev meterologer intressanta objekt att ha med i soffprogram, danstävlingar och allehand junk som visas på varenda kanal? Va fan… deras proffession består av gissningar. Och de har alltid en vid jävla bakdörr öppen. Med vädret kan man aldrig veta – nä hä och varför står du då i tv-rutan och kråmar dig som värsta superproffset då.

….och de sugande dialogerna de för med nyhetsankan…oh my god. Vem skriver den floskelöverföringen. Folklige Figge?

Förutspå en sol eller en regnig dag. Det är ditt jobb. Allt annat kan du hålla för dig själv.

7 Replies to “Sol vind och vatten…”

 1. När man tänker på att de oftast har fel, så kan man verkligen fråga sig varför de påtalar bevisen i efterhand.

 2. Gamla pacha.
  Här, där jag bor, är det ingen djävel som prata om vädret. Sol, sol, sol. eller Regn. ingen bryr sig. Inte ens när orkanen STAN kom och fuckade upp landet fullständigt snackade man om vädret… märkligt…

  Peace
  danne

 3. Eller att de snackar väder “just nu”. Det är ju bara att titta ut genom fönstret, så va´det klarrrt!

  När vi ändå är på gång, kan vi ju dra upp alla de politisk prognonser, som vi snart kommer att bli överösta av. Varför? Och till vilken/vems nytta?

 4. Garbozita tackar allra ödmjukast.Det är det här som är motorn att folk gillar de skruvade fenomen som sker i huvudet på en 😉

  Köttmannen fan vicket skönt utryck “spot on” – ok att man droppar det va?

  Inte för intet det ärn og för att höger hjärnhalva inte kommunicerar med den vänstar. Blir nog så om man är ett cirrusfreak.

  danne Guatemalaneserna har greppat det som är väsentligt. Fuck the weather i synnerhet och fuck det mesta i allmänhet 😉

  Mamselamsen Det är precis som när SL´s sura högtlare förkunnar att tåget till mörby är 15 minuter försenat. När man väntat i en kvart och blivit varse det..Politiker bah…jag skrattar åt dem och de skrattar tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *