Varför ska de tömma glas/flask återvinningstationerna klockan 08.00 på söndagarna? Vad hände med att “hmm…kanske folk ligger och sover vid denna arla tid?”

Inte nog med att det skramlar och väsnas – som icing on the cake – skramlar de lite extra med behållaren. Bara för att säkerställa att de inte missat en flaska…

…eller är det sadisten
som på morgonkvisten
efter morgontvisten
är en smula hämndlysten…

ja, jag vet det är en miserabel historia. Kolla istället upp Lindansaren, en blogg som inte kalkonar alls.

One Reply to “Glastömming”

  1. Ja du detta känner jag igen. vi har dessa containrar strax utan för oss så jag vet hur det mullrar å lever. jag har blivit väckt många gånger av detta tycker det är totalt sanslöst.. .å just på en söndag det fattar jag inte.. hmmm här kommer dom olika. det kan vara morgon som kväll…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *