Hur vidrigt är inte det?

Skrapa framför hela svenska folket (nå ja… vad har tv4… 270 tittare?) och vara nära 2 millle, men vid sista skrapet gnugga fram 100 000.

Sugfaktor är inte hundra kakor- för man hade inget innan man kom dit, men att behöva stå där framför en hurtig progamledare och försöka hålla masken. När man bara vill köra dansk skalle på hurtig pl.

Och så är man offentlig oxå. Polarna garvar. Och så ska man försöka släta över det med att “va fan jag gjorde inte det för pengarna utan mer som en rolig grej…”

yeah right!

8 Replies to “Trissdragning i TV 4 soffan”

 1. Jag var med på trissdragning en gång i TV 4 soffan och vann 100 000:- och förlorade alla mina vänner, min sociala status blev runierade efter det framträdande verkar det som.

 2. ja men man BEHÖVER ju inte åka dit och skrapa. Om man inte vill vara med i tv får man skrapa hos Svenska Spel istället. På Gotland eller i Sumpan – bara att välja

 3. Hmm var lite skeptist innan jag klickade mig hit, tänk om det skulle vara en blogg med bilder på dammsugare men nu inser jag att det var min smak rakt igenom! Häng dom högt Stefan!

 4. smarta sara ere sant? varför utsätter man sig då för att sitta i tv-soffan med rikspuckot Malou eller sluthuvudet Steffo? Beoynd my fattningsförmåga.

  argaste dammsugare….haha tänkte inte på den faktorn…hu tänk om folk tror att detta är en reklamplats för Hugin?

  Btw- diggar din blog 😉

 5. Jag har hört att man har att välja på att ta emot 50 000 direkt, eller skrapa i soffan. Och jag tycker att det verkar som de ständigt och jämt skrapar fram de där 50 000. Jag skulle aldrig utsätta mig för dylikt.

  Liksom jag aldrig skulle prenumerera på postkodslotteriet. Aldrig i helvete jag skulle öppna dörren för Anna Book i sällskap med kameror, då var jag hellre utan.

  Folk gör fan vadsomhelst för pengar.

 6. Inte för intet… dom gör ju det…men Booken skulle gärna få knacka på hemma hos mig. Så att jag i direktsändning (?) kunde säga åt programledarwannabeen Sjöberg att han är en hallåa och att han ska ta av sig sina fula jävla västar.

  men tv 4 har gjort det till sitt varumärke att anställa vad som helst som vill synas i rutan… förklarar crafoordpuckot, magnussonidioterna (båda 2) och sist men inte minst… malou…hu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *