Vad är det för fel med de orakade skitiga jonen som rider sina stålleksaker? Varför ska de låta så jävla mycket? Tror de att man blir impad?

Den enda bågen som impar på mig är den som jag inte hör, bara ser. Någonstans långt bak i barndomen gick det snett. De fick ingen kärlek och/eller kramar. Det är det enda som förklarar deras hävdelsebehov.

Inte nog med att de låter när de kommer från fabriken – slöhuvudena förstärker ljudet med olika tricks. Slagskott i pannan – sedan bör de förpassas till ett liv på en citybike.

“i rymden kan ingen höra dig skrika” – men på sveavägen kan jag låta mest. Och de tafatta jävla blåscouterna tittar bort och hugger in på nästa munk.

4 Replies to “Harley Davidson”

 1. Jaha- en tyst båge så bilförarnas cd och mobiltelefoner inte blir störda, så att ännu fler mcförare kan bli dödade av folk som tror att det är en moppe som kommer och att hon/han lätt kan bryta alla regler som finns och hinna före “barnrumpan”.
  Varför är överskriften HD?
  Det måste nog bero på resten av denna okunniga bloggare.
  Visste du att pensionärsmässan i Globen förra året presenterades en
  hoj?! En HD.
  Det är just så att det är äldre som
  kör såna och då ganska försiktigt.
  Det är bra att man disskuterar höjning av hojkortsålder men man borde också disskutera utbildning av Bilkörare och låta dom ta om kort efter x antal år.
  Nån utbildning av gångtrafikanter som blankt struntar i alla regler,gnäller, går mot rött eller inte ser hur väglaget är speciellt på vintern disskuteras dock aldrig.
  Kamikaze

 2. kamikaze: Bilförare som vrålar gatan fram med samma DB som en Black Sabbath konsert – suger de också. Det var inte det jag tog upp men för protokollet nämner jag det.

  HD? Varför inte? I mindre initerade kretsar anses HD (Harelys) vara samlingsnamnet för den formen av MC´s, och jag bryr mig inte om att definera varende märke.

  Okunnig? Måhända – men om du läser titeln så ser du att den heter Saker Som Suger – Inte fan gör man då anspråk på att vara the No:1 Blogg med korrekt fakta. Get a grip!

  Som sagt, poängen är inte hastigheten, väglaget, gångtrafikanter eller deras (HD´s) sätt att i sakta mak ta sig genom staden eller vart de nu är på väg – till Globen måhända för att frottera med pensionererna (?) who gives a shit – utan det är oljudet de levererar.

  Gångtrafikanter … trust me de suger de med och är ett ämne jag avser att ta upp i framtiden.

  Fett namn by the way

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *