Usch!

Usch för såna innerstadsboendefasoner som att hasa fram med sin axleväska till ett övergångsställe och trycka på knappen, för att sedan omedelbart gå över gatan mot rött. Varför rycker man då? Om man i alla fall inte avser att vänta tills man får grön gubbe? När de sedan hunnit in i sin jävla secondhandaffär eller vart dom är på väg…ja då blir det rött för bilarna och man får stanna för att släppa över… ingen! Jävla dubbelpuckon!

Dubbelusch!!

One Reply to “Övergångsställen”

  1. Detta är ändå snäppet värre: När jag jobbade som busschaufför i Nacka var det en hållplats (den finns där fortfarande i o f s fastän jag inte jobbar där längre) där det låg ett övergångsställe med trafikljus några meter efter hållplatsen. Det kändes jävligt svårt för blodtrycket när folk som man servat med bussförarjobb kastar sig mot knappen för grön gubbe precis efter att man släppt av dem. Särskilt irriterande var det när de slentrianmässigt tryckte på knappen fastän det inte var någon trafik och fritt fram att gå över. Tack för kaffet liksom. Oftast oflexibla kärringar utan “bollkänsla” som gjorde så. Mitt knep var att stanna några meter innan hållplatsen men det hjälpte inte alltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *