Usch!

Trötta bloggare som lägger in reklam för fan och hans moster på sina bloggar. För att få in några kronor behöver man ett par hundra puckon som klickar på “ad´s by google” VARJE dag och min stilla undran är VEM är så kokt i huvudet att man skulle göra det? Aftonbladet.se – respekt liksom, fast ändå inte (jävla skittidning), men de har ett par hundratusen besökare per dygn och då kan det vara motiverat. Men en larvig blogg med 3 besökare i kvartalet…jösses!

Get a grip liksom!

Dubbelusch.

2 Replies to “Blogg reklam”

  1. Jag har knappt tänkt på det, men jag har ju faktiskt sån där reklam på min blogg. Jag tänkte väl “varför inte, jag kan väl lägga in det, det är ju ganska lätt”, även om jag förstod att det inte skulle ge några större pengar.

    Sedan var det lite meckigt (i a f för mig som nybörjarbloggare) att aktivera skiten, så då struntade jag i det. Det var inte värt mödan. Och nu är det inte värt mödan att ta bort reklamen… Så nu gör jag reklam utan att få ett ruttet lingon för det.

  2. faktum är att jag inte fick till det själv… men när jag bloggade runt och såg att alla andra hade det så funderade jag en smula på det och kom fram till att om INTE jag klickar vem klickar på skiten?

    ho hum liksom 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *