Usch!

Att behöva betala för att åka ut ur stan är surt! Jag menar jag bidrar ju till att minska trängseln!

dubbelusch!

4 Replies to “Trängselskatt”

  1. Jag bor precis vid en station -vi snackar bro liksom, ser skiten från mitt fönster … om man fick rabatt för det då? Är det helt ohållbart 😉 Nu såsar jag igenom staden om inte annat för att få valuta för degen jag måste betala för att ta mig ut. Så var det väl inte tänkt?

  2. till stefan: om alla skulle strunta i bilen för att ta sig in till stan i vecka så skulle man kanke märka skillnaden och regeringen skulle inte få några penagar alls, men med dagens kollektiv trafik så vet jag inte om det skulle funka, skit i allt och åk cykel istället

  3. Ha ha trängselskatten är ju grymt bra, nu kan jag blåsa genom stan i 70km/h istället för att trängas med alla fattiga snålvalpar på Essingeleden. Har man inte råd med några futtiga tior om dagen borde man fundera på om man kanske inte har råd med bil…
    Billström rockar fett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *