Det är första gången jag gör så här, dvs pekar med hela handen till en annan blogg när den här suger bäst men någon gång ska vara den första.  Så fungerar det inte eller faller det ej på läppen så skiter jag i det. Jag hade kul som fan

Läs inlägget men paya attention till kommentarerna till inlägget på Badlands Hyena.

…Naturligtvis ska företagen hållas skadeslösa! Den model som den franske föregångsmannen och presidenten Otto Skorzeny framfört kan vara en lösning. Dvs att packet får betala utan att få en produkt. Då kan vi bara låta fakturorna rulla iväg till nya oanade vinstnivåer! Och sänka skatterna!

Briljant!

…TV men också radio uppmanar oss ofta att ringa eller att sända ett SMS med en fråga till programledarna mot en smärre avgift. Även omröstningar , exempelvis melodifestivalen, kosten en slant att få göra sin röst hörd.

Här finns mycket för samhället att lära.
Att ringa eller att sända mail, SMS till myndigheter kan inte bara vara en affär mellan dig och din tele eller bredbandsleverantör.
Det får inte vara så att en hel generation gratisfrågare får fortsätta att ta för sig av svaren från myndigheten utan att göra rätt för sig.

Varför skall den arbetsföra eliten gå till sitt jobb för att besvara frågor från mer eller mindre ljusskygga arbetsvägrare eller låtsassjuka utan att det skall kosta dem något?

Frågor är inte gratis! Även rösta måste få kosta…

Underbart!!!


Läs mer här

One Reply to “Copycut bloggarn´”

  1. Som när jag ringde till satans FK för att höja mitt bostadsbidrag med 100:-/mån. 168 pers före i kön. Det var en av hundringarna det! MINST!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *