Detta måste vara en av dessa däringa lagar som ingen hittills upptäckt. Jag tror att det främst är för att dessa lirare som kommit på sådant som gravitation, ljusets hastighet, lagen om alltings jävlighet inte är sådana som främst tog hand om sin kropp och hälsa. Nej då, de var nöjda med att ligga under ett träd, ätandes feta pajer och lösa upp Universum djupaste hemligheter. Jävla lallare som inte kunde prioritera.

– Vet du att ljuset rör sig skitfort?
– Och?
– Alltså skitsnabbt!
– Och
– Så snabbt så att man inte kan se det alltså?
– Men lägg av nu!
– Vi snackar hastigheter i…
– Om du inte kniper igen snabbare än ljudet lär du inse att min höger rör sig snabbare än vilket jävla ljus som helst!
– Ingenting kan röra sig…

*Smack*

– Aje!
– Hann du se den där?
– Öh…nä
– Tänkte väl det. Knip nu!

Synd bara att ljusets jävla hastighet inte hjälper mig ett smack när jag plockar ut mina såsiga träningskläder från påsen för jag vet inte vilken gång i ordningen, eftersom jag inte hinner plocka ur dem snabbt nog för att lukten och såsen inte ska hänga med. Nämnde jag att dagens lukt är välanvända shorts, noppiga tubsockor med café de paris

Varför har ingen kommit på detta förut? Nu ser jag den där snygga vältränade tjejen i ett nytt ljus. Jag som trodde att hon jobbade i ett storkök eftersom hon alltid osade en smula buljong. Där ser man. Hon måste likt mig också lagt träningskläderna i samma påse – men till skillnad från undertecknad inte kommit på denna fundamentala insikt.

Lagen om alla påsars inneboende jävlighet om de innehåller träningskläder och en matlåda.

Lägg träningskläderna i samma påse som matlådan och matlådans innehåll kommer obönhörligen likt Spidermans svarta dräkt att göra allt för att sammansmälta med kläderna. Lägg dem i separata påsar och bär i varsin hand och problemet är löst.  Det mest irriterande är att detta bara tycks gälla kläder och sås. Jag gjorde ett experiment häromdagen då jag omärkligt smög fram en gigantisk påse och trädde den överhuvudet på mig och en skitsnygg dam på bussen. Hennes gälla skri följt av ett rak höger vittnade om att lagen inte gäller allt som finns i samma påse.

Andra bloggar om , , , , , , ,

One Reply to “Såsiga träningskläder”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *