bla bla bla bla…data is important…bla bla bla…improvement is essential … bla bla bla bla…research distance … bla bla bla bla… networking… bla bla bla…virtual community… bla bla bla adress global dimensions… bla bla in europe in africa in… bla bla bla…

…zzzzzz…

*snark*

– Pst Steffe!
– Gagdrr… låmejavainnanduåkepåenprop..zzzz…
– Va fan du kan inte snarka här i EU! Ok att du slaggar men sluta snarka. Vi representerar ju!
– Snarkade jag?
– Att du gjorde. En mellanstatlig fientlig snarkning.
– Soft! Då kanske Bildt får jobba för degen…

Fuck! En del tal och presentationer borde aldrig någonsin dras. Speciellt inte med någon som tror att en jämn, tam och monoton röst är hett. Lägg därtill en brytning och haltning av det engelska språket som får B Encyklopedia att chockat dra efter andan…

furthermore aspects…bla bla bla …adress vocational… bla bla bla …digital divide… bla bla bla…

…zzzz…

4 Replies to “Bla bla bla…”

  1. *viskar*

    Sov så gott Steffo. Bry dig inte om drägglet som hänger från din läpp ner mot din mage, vad betyder en dräggelfläck the size of a fotboll om 10 år?

    😉

  2. Faktum är att du antagligen kommer ta in det bättre när du sover än när du är vaken. När du sover såpass ytligt är din hörsel fortfarande fullt aktiv medans många av dina andra sinnen stängs av, vilket gör att du tar in det du hör bättre än om du varit vaken och lyssnat aktivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *