Vad är det med flygplatser och deras ohemula (oh…vilket smutt ord) priser och fasoner?

En kopp kaffe med macka på arlanda the second edition dvs terminal 2, för folk i apklassen kostar 72 kronor? Vadå …är arlanda en egen nation med egna priser eller?

Och vad är tricket med att jag måste visa upp min medhavda dator och packa upp den? Medan de gäspar åt min feta ryggsäck som kan vara full av allehanda sprängmedel… I dont get it.

En annan sak är taxfree…om jag åker till berlin gäller inte taxfree, men drar jag utanför EU så går det bra? Men är inte Tyskland och Sverige två olika nationer? Borde inte taxfree gälla mellan dem? Nähädå…för vi är med i EU? Och varför ska jag alltid behöva visa upp min biljett. Vadå tror de att jag hänger här för att det är kul och gillar att betala överpriser på kaffe?

Och vad är det med skitmusken som spelas precis överallt? Jag vill höra LORDI och inte någon jävla musak som får mina toncentra att krumma sig bakåt…

oppss…gott gett going…det är visst inloggningsdags till flyget.. Be back. Later…oh jösses jag har inte lämnat Märsta inann man börjar snacka engelska…hur mycket Dolph finns det i en egentligen…

5 Replies to “Flyplatspriser…”

 1. Dessutom smakar både kaffet och mackan gammal kofta…

  Nu när jag har dig på tråden så kankse du kan säga mig vad skillnaden mellan “sidladdningar” och “besökare” är? Du hjälpte mig ju så fint med räknaren… 🙂 Trevlig resa!
  /Bloggamatören

 2. du, när jag åkte till NY var de tvungna att demontera hela min jävla laptop… ta ut batteri och öppna luckor och skit… jag höll på att gå bananas.

  ohemul… hahaha ja fan det ordet är som klippt och skuret för dig.

  have a nice one

 3. 🙂 Welll… När man flyger från Guatemala skiter de rätt mycket i både säkerheten och regler. Landet i sig är så farligt de det är svårt att veta från vad man ska skydda sig från just på flygplatsen. Det som däremot utmärker denna flygplats är den tunga doften av friterad kyckling. I Guatemala finns det en fastfoodkedja som heter Pollo Campero, deras motsvarighet till MCD. Pollo Campero finns inte utan för landet så när Guatemalanerna ska åka till gringolandet för att hälsa på sina släktingar fyller de alltid handbagaget med dessa friterad kycklingbitar.
  Yummi!!! Så om du någon gång hamnar på ett plan som luktar friterad kyckling så vet du varför. 😉 Have a nice one i Berlin och hälsa Christina om du ser henne. Peace bro.

 4. SixesAndSevens öh… det kan vara lite olika definitioner på dessa begrepp. Men generellt är besökare antal olika personer/datorer som kommer till en blogg/hemsida. Man brukar räkna unika besökare. Dvs om jag kommer till din blogg med min dator hemmma så är jag en unik besökare – sedan drar jag till jobbet och susar in på din sida då är jag på nytt en bsökare. Din blogg registrerar då 2 besök (trots att det är samma individ så att säga…man brukar räkna ip-adresser och eftersom jag kom till din sida med två olika datorer så har jag också två olika ip-adresser). När det gäller sidladdningar kan en besökare göra hur många som helst, tex kan jag hänga på din blogg, klicka mig vidare till londongirl och kolla läget där komma tillbaka till din blogg ( då registeras inte mitt besök, däremot att jag på nytt laddar in sidan i min webbläsare. Varje gång jag trycker på knappen uppdatera tex – registreras sidladdningar. Detta kan vara ett bra verktyg för att se vilka sidor folk läser.

  haha…jag har inte käkat gammal kofta men jag tror dig.

  londongirl Berlin. Tack men med tyskar vid spaken blir det ordnung och reda på allez. Till o med min kollega som är flygrädd är lugn.

  mikebike…ah för att du har en pece va? Macen gled lungt igenom…å andra sidan kan man knappt göra ngt med mac…så det kanske är därför 😉

  visst är det ett smutt ord?

  Danne ett helt plan som stinker färdiglagad fågelflunsa…fan om jag hamnar på ett sådant plan hinner inte piloten säga “this is the captain” innan jag har kastat mig fram och skrikit “either goes the chicken or we all gonna fry”…moho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *