Sugbloggen är landets roligaste blogg!

| Mobile | RSS

Läckande vattenflaska

October 2nd, 2012 | 1 Comment | Posted in Helvete

Gnhhhh!

Lagen om alltings jävlighet kickade in idag och såg till att min fin käcka vattenflaska som jag fick av SATS drabbades av akut identiteskris och istället för att hålla tätt öste ur vattnet ur flaskan rakt ned i min fina träningsbag. Som om det inte var nog, allt vatten hamnade givetvis på mitt ombyte. Vilket har resulterat i att undertecknad nu sitter kommando och med funkigt stinkande strumpor. Som om det inte är nog så ska jag idag givetvis på bostadsrättsträff direkt efter jobbet. Som om det inte är nog så har jag givetvis glömt plånkan hemma så att panikhandla kläder är uteslutet.

Fan!

 

Follow Discussion

One Response to “Läckande vattenflaska”

  1. DonD Says:

    Amatör

Leave a Reply